Thursday, 26 January 2012

SAHABAT AKU


kawan tu sampai bila2, aku dah terang kan kat hang, kawan tu bukan nya dari peneman ja, tapi dikala susah senang ada dengan aku, back up dari belakang, kawan tu jugak bagi inspirasi kat aku supaya aku lagi bersemangat menjalani liku2 kehidupan kan. so kadang2 aku sedih kadang gelak,kadang2 aku marah, tapi hakikatnya aku sayang hang kawan. kawan tu umpama kacang dengan kulit, bukan kacang lupakan kulit tau, hehe.. ^_^

kawan yang sentiasa ada di sisi dan menemani tak kira waktu sama ada malam atau siang, kadang2 tu masalah aku hang tolong aku menyelesaikan masalah aku walaupun masalah tu terlalu besar hang cuba untuk tolong. i wanna  say thank for support behind me. aku beruntung sebab dapat kawan macam hang. hang kawan terbaik aku yang pernah aku kenal. aku tak bosan bila hang ada dengan aku. aku suka cara hang. dan aku tak lupa hang sampai bila2. KAWAN SAMPAI MATI. ^_^

dulu ada orang hantar post dekat aku menggunakan friendster masa tu tahun 2006, jum baca then kaji balik betul atau salah. :))

KaWaN KaWaN
kaWaN-KawaN
KEnapa Mau laWAn...
KIta kaN kaWAn
DUlu samA-saMA
kongSI teH seCAWAn...
KawaN-kaWAn
KEnaPA maU laWAn...
OraNG lain MajU kE dePan
oRang KIta Cari JalaN
jaTUh kaN KawaN....
KawaN-kaWAn
KEnaPA maU laWAn...
Kan KE cuKUP RezEKI TUhan
BuAt KIta RaMai_raMai
MakaN...
KawAN-kaWAn
BUkan Nak carI laWaN...
seKadaR nak INGatkaN TEmaN
Hati-haTI DEngaN
GunTINg daLAm lIPataN....
kaWAN-kaWAN
KIta sAma_saMA caRI makAN....
BIla FIkIR masA dePAN
JanGAn TabuR pasIR
DalAm pErIuk KawaN....
KawaN-KawaN
CUba Kaji OraNG tUa PesaN...
"KawaN jaDI laWAN
LawaN jaDI kaWAN

No comments:

Post a Comment